3 dates voor Valentijnsdag

Zaterdag is het zover: Valentijnsdag, maar dat wist je waarschijnlijk al wel. Ik ben niet de eerste blogger die dat aan je vertelt, denk ik. Een dag om bij die ene speciale persoon te zijn, de persoon die in jouw hart zit. Maar wat zijn leuke dingen om te gaan doen die dag? Moet het perse veel geld kosten? Nee natuurlijk niet! Maar wat zijn dan nog leuke date-ideeën? Ik heb er een paar opgezocht. Kijk je mee?

2015-02-06 16.35.59

Bord spelletjes doen

Lekker binnen zitten en gezellig spelletjes doen. Denk aan ganzenbord bijvoorbeeld. Erg leuk om te doen, kan ik met zekerheid zeggen. Maar ook het zakgeldspel is leuk om te doen. Of een potje Jenga. Natuurlijk is het dan ook leuk om te winnen, maar dat is bijzaak (;

Binnen picknicken

Hierbij ben je al klaar als je een kleed hebt en een aantal lekkere dingen. Bijvoorbeeld warme chocomelk, of cupcakes. Super gezellig om een poosje te picknicken op de grond. En dit is zeker een geslaagd idee, want de liefde van de man gaat door de maag. Zorg dus dat je iets hebt dat jouw lief lekker vindt en zijn dag kan niet meer stuk.

2014-10-22 15.06.12

Een boswandeling maken

Of ergens anders, dat maakt niet zoveel uit. Maar gewoon lekker een stukje wandelen en met elkaar praten. Probeer anders net voordat het donker wordt een rondje samen te wandelen. Alle lampjes overal maken de wereld heel erg mooi. (Dit geldt dan natuurlijk niet als je in het bos loopt haha)

Geen valentijn op Valentijnsdag? Niet getreurd. Jouw prins, of prinses, zit waarschijnlijk op een schildpad in plaats van op zijn/haar paard. 

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s