3 redenen waarom je disneyfilms móet kijken

Rapunzel - image #2138251 by Maria_D on Favim.com

Echte liefde, ik en Disneyfilms! Heerlijk even een momentje niks doen en kijken naar een verhaal dat je stiekem al kende. Ik heb vandaag 3 redenen waarom je Disneyfilms móet kijken, lees je mee?

1. Om even lekker te ontspannen

Film kijken is altijd ontspannen. Even nergens aan denken en je onderdompelen in een film. Dan maakt het niks uit of je de film nog nooit hebt gezien of stiekem helemaal kunt meepraten. Maar zodra je met iemand anders film kijkt moet je niet gaan meepraten, dat is meestal niet heel erg fijn voor de ander haha.

2. Voor de boodschap die in het verhaal zit verstopt

Want in elk verhaal van Disney zit stiekem een diepere boodschap. Ken je de film Brave? Het verhaal gaat over een meisje, Merida, die graag boogschutter wil worden. Maar ze is de dochter van de koning en die hoort geen boogschutter te zijn. Ze heeft vaak meningsverschillen met haar moeder en ze neemt op een dag een grote beslissing. Hiermee brengt ze niet alleen het hele koninkrijk in gevaar, maar ook het leven van haar moeder. 

In deze film is de diepere boodschap, volgens mij, dat je je lot in eigen handen hebt. En volgens mij heeft elke Disneyfilm wel een boodschap.

3. De liedjes!

Wie kan er niet meezingen met ”Let it go”?! En wie kent ”The circle of life” van de Lion King niet? Of ”Can you feel the love tonight” van dezelfde film? Of ”Under the sea” van Ariel? Of ”I see the lights” van Tangled?  Ik vind ze ge-wel-dig! Lekker meezingen en dan datzelfde liedje nog 3 dagen in je hoofd hebben. Ken je de liedjes die ik hierboven noemde nog niet? Ga ze alsjeblieft snel luisteren op Youtube, want ze zijn zo leuk!

Hou jij van Disneyfilms? Wat is jouw favoriete?

Bron foto x

1

Advertenties

7 gedachtes over “3 redenen waarom je disneyfilms móet kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s