Blije momentjes #3

Afgelopen week was een week met blije momentjes, maar ook met een aantal minder fijne momentjes. Vandaag deel ik graag al mijn blije momentjes met jou, zodat ik de minder fijne momentjes snel kan vergeten. Lees je mee?

  • Ik had deze week echt heel veel plezier in het bloggen! Ik heb weer een fijn ritme te pakken en er kwamen een aantal hele lieve reacties binnen.
  • Ook was deze week mijn eerste echte vakantieweek. Ik hoefde deze week ook niet eens te werken, wat er voor zorgde dat ik een lekker rustige week had.
  • Maandagavond had ik met mijn vriend afgesproken. Gezellig een film avondje. We keken The Lion King, want die had mijn vriend eigenlijk nog nooit helemaal gezien. Hoog tijd dus om hem wel te kijken haha. En stiekem vond ik het helemaal niet erg dat ik hem al wel kende, want het blijft een Disney-film hè.
  • Dinsdag had ik een verjaardagsfeestje van een vriendin van mij. Ze had een heleboel meiden uitgenodigd en we hebben de hele avond gekletst.
  • Woensdag ging ik met mijn vriend een dagje weg. Een beetje winkelen en ’s middags naar de bios. We gingen naar Jurassic World, wat echt een aanrader is! Dit was echt een gezellige dag & zeker voor herhaling vatbaar haha.
  • Ik ging deze week weer hardlopen! Eindelijk had ik genoeg motivatie bij elkaar om te gaan. En het ging best wel lekker. Ik ging ’s avonds, want toen was het niet zo warm meer en ik liep 3 km.
  • Vrijdag ging ik alweer film kijken bij mijn vriend. We keken de nieuwe film Home van Disney en The Mazerunner. Ik vond ze beide heel erg leuk!

Dit waren de blije momentjes van deze week. Vandaag is het ook feest, want papa is namelijk jarig. Gefeliciteerd pap!

Wat waren jouw blije momentjes van deze week?

Bron: x
Advertenties

6 gedachtes over “Blije momentjes #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s