Over mij

Welkom op mijn ”over mij”-pagina. Dat je hier kijkt betekent dat je waarschijnlijk meer over mij wil weten, dus lees snel verder.

Ik ben LightBlueDream begonnen in augustus 2013. De naam van mijn blog verteld niet waar mijn blog over gaat of wie ik ben, dat wil ik je dan ook hier vertellen.

Over mij:

Ik ben Marieke, een 18-jarige chaoot die graag onder de mensen is. Alleen zijn vind ik maar niks en ik kan uren lang praten. Hobby’s heb ik niet echt, maar ik vind het heerlijk om te bloggen, te lezen, te skeeleren en sinds een paar maanden hoort hardlopen ook in dit rijtje thuis.

Ik zit nog op de middelbare school en ik probeer mijn vwo-diploma te halen. Ik kan totaal niet plannen, maar door steeds nieuwe dingen uit te proberen lukt het steeds net goed genoeg om geen afspraken te vergeten. Op mijn blog vertel ik je meer over mijn chaotische leven.

Over mijn blog:

Mijn blog ben ik begonnen omdat het mij super leuk lijkt om mijn eigen plekje op het internet te hebben. Ik had geen idee hoe het moest en ik ging experimenteren. Hoe krijg ik meer lezers? Waar wil ik over bloggen? Langzaam kwam ik erachter hoe het een beetje in elkaar zat.

Op mijn blog schrijf ik artikelen over lifestyle, hardlopen en er komt een hele hoop inspiratie voorbij. Zo af en toe deel ik een app met jou die ik onwijs fijn vind & over boeken praat ik ook heel erg graag.

Hier kan ik alles kwijt dat ik kwijt wil en de interactie met lezers/lezeressen vind ik super leuk!

Hoe kun je contact met mij maken?

Je kan natuurlijk een reactie achterlaten bij een van mijn artikelen. Ik kijk naar alle reacties, dat kan ik je garanderen.

Maar als je iets privé wil vragen, dan kun je het formulier invullen dat bij contact staat.

Nu je er toch bent, kijk je een rondje?

Liefs Marieke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s